Dr. Martens TOP 3!

Dr. Martens TOP 3!

ŠEŠI DEŠIMTMEČIAI - TA PATI DVASIA.

Dr. Martens 1460

Modelis, nuo kurio prasidėjo Dr. Martens istorija.

1460 sukurtas ir išleistas 1960 m. balandžio 1 d. ir tai užšifruota pavadinime: 1 - diena, 4 - mėnuo, 60 - metai. Sukurti kaip batai darbininkams, vėliau išpopuliarėjo tarp muzikantų, subkultūrų atstovų ir stileivų. Daugiau nei 60 metų išliko nepakitęs ir labiausiai atpažįstamas gatvėse - 8 suvarstymo skylutės, geltoni siūlai ir kokybiška oda.

Dr. Martens 1461

Sukurti metais vėliau po 1460 modelio išleidimo. 

Tvirtas, universalus batas buvo skirtas dirbtuvių ir gamyklų darbuotojams, tačiau netrukus užkariavo gatves ir muzikos scenas. Niekada nesęnstantis ir per šešis dešimtmečius įrodęs savo universalumą. Puikiai atpažįstamas gatvėse ir nepakitęs iki paskutinės geltonos spalvos siūlės.

 

Dr. Martens Jadon

Batai, kurie evoliucionavo kartu su Dr. Martens. Tas pats 8 skylučių batas, bet su netradicine Quad platforma. Pirmą kartą pristatyti dar 90 - aisiais ir tapo megstamiausiais tarp bebaimių nuotykių ieškotojų ir taisyklių laužytojų. Jadon platforma jaučiasi dar genialesnė nei atrodo. 

Nepamiršk prižiūrėti savo Dr. Martens - jie tarnaus ilgiau!

Dr. Martens Dubbin vaksas matinės, aliejuotos odos batams. Atnaujina odos spalvą ir ją minkština, vandeniui atsparus.

 

Dr. Martens vaksas Smooth odos batams. Atnaujina odos spalvą ir ją minkština. Juodas arba bespalvis.

Dr. Martens Wonder Balsam - natūralaus ir sintetinio vaško priemonė. Puikiai atnaujina ir apsaugo Dr. Martens batų odą. 

Dr. Martens Patent Cleaner - lakuotų batų priežiūrai. Vadens pagrindu sukurtas valiklis puikiai atnaujina lakuotos odos Dr. Martens batus.

snkrs.lt

Grįžti į tinklaraštį