Reebok Classic Leather

Reebok Classic Leather

 

Reebok Classic – unikalūs kedai su dar unikalesne istorija, skirtingomis savo formomis ant kojų besipuikuojantys jau ilgiau nei 100 metų. Kas slepiasi po jais ir kokia jų sėkmės paslaptis?

 

Reebok istorija tęsiasi ilgai: 1895-ais įkurta maža batus gaminanti firma pavadinta J.W. Foster & Sons sėkmingai gyvavo ir plėtėsi, kol 1950 metais buvo pervadinta į Reebok. Vėliau, 1980-aisiais, pasinėrė į aerobikos madą ir, galiausiai, taip ilgai besivystydami, patapo tuo, ką matome ir mylime dabar – niekada nenusibostantys retro stiliaus kedai.

 

Reebok pasinaudojo tuo, ko tuo laikmečiu kitos firmos dar nedarė – atkreipė dėmesį į sporto batų dizainą. Susikoncentravę ne tik į patogumą, amortizaciją ir bendrai gerą sporto patirtį, jie atkreipė dėmesį ir į patrauklią bato išvaizdą, išskirtinai panaudoję kokybišką odą. Tuo metu kiti gigantai kaip adidas ar Nike siūlė tik pažengusias technologijas, kurios tam tikru metu pasidarė aktualesnės, nei vyriškos išvaizdos aerobikos batai, tačiau būtent nauja Reebok idėja gaminti kedus, kurie be to, kad puikiai atlieka savo funkciją, yra stilingi ir juos parduoti už patrauklią kainą, buvo sėkmingiausias sprendimas.

 

Be daugybės kitų Reebok modelių, pasaulis labiausiai dievina atitinkamai pagal savo dizainą pavadintus Classic Leather. Sukurti 1983-iais, buvo tinkami tiek vyrams, tiek moterims, turėjo nuo smūgio apsaugančią sistemą bei ventiliacijos angas kvėpavimui. Taigi, tai kokybiškas, patogus, klasiškas ir amžinai stilingas batas visoms progoms – Reebok turi viską, ko reikia.

 

Įsigydami Reebok Classic modelį niekada neprašausite, mūsų nuomone, tai ilgaamžiškiausi kedai pasaulyje!

Grįžti į tinklaraštį